EXIT

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

25 juli 2022

Belle is er voor alle (ex) sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel in de regio Utrecht en Gooi en Vechtstreek. Weet jij waarvoor je bij ons terecht kunt?

Ons aanbod voor cliënten, maar ook voor samenwerkingspartners is heel breed. Het team van Belle bestaat uit diverse betrokken professionals, hulpverleners, begeleiders en een ervaringsdeskundige. Om te laten zien wat ons werk inhoudt, heeft Belle verschillende video’s laten maken.  Een video voor (ex) sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel, een video voor ketenpartners en een aantal korte video’s over specifieke onderwerpen. “Door ons aanbod in beeld te brengen, willen we onze cliënten en partners laten zien wat wij voor hen kunnen betekenen”, zegt Minke Fischer, unitmanager van Belle Hulpverlening.

Waarom is Belle Hulpverlening belangrijk?

Minke: “We streven het ideaal na dat iedere sekswerker de vrijheid en veiligheid heeft om eigen keuzes te maken. Wij zien sekswerk als werk. Maar we sluiten onze ogen niet voor de problemen en misstanden die voorkomen. Door onze ondersteuning, samenwerking en bijdrage aan de-stigmatisering, pakken we misstanden aan en verbeteren we de kwaliteit van leven van sekswerkers. We willen graag dat onze cliënten en partners weten dat we er voor hen zijn.”

Video's

Video Belle Hulpverlening - voor onze ketenpartners
Video Belle Hulpverlening - voor onze cliënten

Meer weten?

Op www.belle-hulpverlening.nl staat nog veel meer informatie over Belle. Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer.

"Ik spreek soms mensen die al jaren hulpverlening hebben, maar nooit dit deel hebben besproken"