Lees voor
Informatie- en adviescentrum Belle - Belle Hulpverlening
Telefoon / Whatsapp
06-53711879
EXIT

Informatie- en adviescentrum Belle

Informatie- en adviescentrum Belle

Bij het informatie- en adviescentrum in Utrecht kun je terecht voor informatie en advies over alles wat te maken heeft met sekswerk. Je bent van harte welkom voor korte hulpvragen, bij een van de spreekuren, voor het kopen van werkartikelen zoals condooms en glijmiddel of voor de gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

 

Openingstijden

Maandag 17:00 – 21:00

Dinsdag 13:00 – 17:00

Woensdag 13:00 – 17:00

Donderdag 13:00 – 17:00

Vrijdag 13:00 – 17:00

 

Spreekuren

In ons informatie- en adviescentrum vinden verschillende spreekuren plaats. Je kunt tijdens deze spreekuren gewoon binnenlopen! Maak je liever een afspraak, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Dit kan via je begeleider van Belle of door te bellen naar ons algemene telefoonnummer: 06-53711879

Heb je vragen rondom je gezondheid, wil je een soa test doen of wil je tips over hoe je met bepaalde situaties die bij sekswerk komen kijken, om kan gaan? Dan ben je van harte welkom bij ons gezondheidsspreekuur elke maandagavond, dinsdagmiddag of donderdagmiddag. Op maandagavond en donderdagmiddag wordt het gezondheidsspreekuur verzorgd door een huisarts. Op dinsdagmiddag is er een GGD-verpleegkundige aanwezig.

Heb je vragen over belasting, toeslagen, inkomen IND kwesties of andere financiële zaken? Dan ben je van harte welkom bij ons financieel en juridisch spreekuur elke woensdagmiddag.

Voor wie?

Belle is er voor alle (ex)sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel. Wij helpen iedereen en ongeacht je genderidentiteit, seksuele voorkeur, waar je werkt, welke werkvorm je uitvoert of je verblijfstatus.

Misschien herken je je niet in de term ‘sekswerker’ of ‘slachtoffer’. Ook dit is geen probleem! Je ben ten alle tijden welkom en samen kunnen we onderzoeken of en hoe wij jou verder kunnen helpen.